LIPUT

Peruslippu 30 €

Vierailuesityksiin myynnissä vain peruslippu, ei muita lipputyyppejä.

Osta liput

Tuomas Kyrö

Mielensäpahoittaja ja poika

TI 19.2. klo 19 ja KE 20.2. klo 14

Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuva suosikkinäytelmä! Rooleissa Esko Roine ja Aimo Räsänen. Esitykset Rauman Kaupunginteatterissa TI 19.2. klo 19 sekä KE 20.2. klo 14 ja klo 19!

Valtakunnan valloittanut Mielensäpahoittaja on kirjailija Tuomas Kyrön luoma hahmo. Niin hauska ja viisas, niin tosi ja tarpeellinen ja samalla, myönnetään pois, ihan mahdoton jäärä.

Tarinan hersyvä huumori on taitettu elämän pohjimmaisella haikeudella, komedian sävyt ovat syvästi suomalaisia. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu. Isän voinnista ja touhuista on alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa.

Seija Holman dramatisointi pohjautuu Tuomas Kyrön teoksiin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike ja Miniä. Mausteena käytetty myös kirjailijan Helsingin Sanomissa ilmestyneitä kolumneja. Kantaesitys Tampereen Työväen Teatterissa 20.2.2013.

HUOM! Esitykset Rauman Kaupunginteatterissa vain TI 19.2. klo 19 ja KE 20.2. klo 14 ja klo 19. Kyseessä on sama esitys, joka vieraili Rauman Kaupunginteatterissa myös helmikuussa 2018.

Esityksen kesto n. 2 h sisältää väliajan

KATSOJAPALAUTTEITA:

”Kyllä minä niin mieleni pahoitin, ei nyt pitänyt paikkaansa! Nautittava vierailu Kuopiossa. Hyvä ”otsokarhu” Aimo Räsänen ja Esko Roine. Paras esitys vuosiin, saitte minutkin teatteriin. Kansa tykkäs ja taputti. Ihastuin Aimon rooleihin jo ainakin 17 vuotta sitten, kesäteatterissa, samoin Uusi Päivä vie mukanaan. Kuin myös Esko Roine ja hänen karismansa. KIITOS RATTOISASTA VIERAILUSTA!! <3”

”Käsittämättömän hauska kappale ja huikea näyttelijöiden suoritus. Ei voinut olla nauramatta ja naurua kyllä riitti. Täytyy mennä uudestaan katsomaan ja kokemaan aito ilo!”

”Kyrön jäätävän nerokasta sanailua yhdistettynä Roineen ja Räsäsen karismaattiseen ja ihon läpi imeytyvään läsnäoloon. Yksinkertaiset asiat ovat aina parhaita. Ensimmäistä kertaa elämässäni itkin teatterissa. Ja nauroin. Luoja tietää, että nauroin.”


DRAMATISOINTI
Seija Holma

OHJAUS
Marika Vapaavuori

LAVASTUS
Oskari Löytönen

PUKUSUUNNITTELU
Katri Innamaa ja työryhmä

VALOSUUNNITTELU
Juha Haapasalo

ÄÄNISUUNNITTELU
TJ Mäkinen

ROOLEISSA
Esko Roine
Aimo Räsänen

19.02.2019 · 19:00

Mielensäpahoittaja ja poika

20.02.2019 · 14:00

Mielensäpahoittaja ja poika

20.02.2019 · 19:00

Mielensäpahoittaja ja poika