LIPUT

Pääsylippu (rivit 1-13):
30 €

Pääsylippu (rivit 14-16):
20 € (rajoitettu näkyvyys)

Lauantai-iltanäytöksiin myydään vain perushintaisia lippuja, poikkeuksena asiakasomistajanäytökset.

Osta liput

Mikko Kivinen, Otto Kanerva ja Martti Suosalo

Naurua kolmannella

Rauma-salissa 30.-31.10.2020

Suomalainen huumorilaulukonsertti Rauma-salissa! Lavalla Martti Suosalo, Mikko Kivinen ja Otto Kanerva sekä kapellimestari Kalle Torniainen huippumuusikoineen!

Konsertissa kuullaan kaikki suomalaisen huumorimusiikin klassikot. Suomalaisen huumorimusiikin vaiheita käsitellään humoristisin juonnoin, jotka saattavat äityä jopa pieniksi ohjelmanumeroiksi. Historian siipien havinasta huolimatta pääpaino musiikkiesityksissä on 60-luvun jälkeen syntyneissä artisteissa. Huumori herää eloon Repe Helismaan, Veikko Lavin, Jope Ruonansuun, Jaakko Tepon, Gösta Sundqvistin, Juicen, Lapinlahden Lintujen, Vesa- Matti Loirin ja Esa Pakarisen tunnetuksi tekemissä lauluissa.

Vaikka perinteitä kunnioitetaankin kovasti paljon, tyyliin ja esitystapaan vaikuttaa myös se, että laulajilla on vahva teatteritausta ja ramppihuumeeseen verrattava näyttämökokemus. Konsertti on enemmän kuin konsertti. Lavalla tullaan näkemään esimerkiksi perinteiset suomalaiset iltamat värikkäine henkilöhahmoineen, joista Martti Suosalon kylänpäällikön tervetuliaispuheineen on komedialtaan suoraan klassikkoainesta.

Tällä konserilla on ehdoton nauru- ja laatutakuu!

Esityksen kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan.


ESIINTYJÄT
Martti Suosalo
Mikko Kivinen
Otto Kanerva

SOVITUKSET JA ORKESTERINJOHTAJA
Kalle Torniainen

30.10.2020 · 19:00

Naurua kolmannella

31.10.2020 · 14:00

Naurua kolmannella

31.10.2020 · 18:00

Naurua kolmannella