LIPUT

Peruslippu
35 €

Vierailuesitykseen myynnissä vain peruslippu, ei muita lipputyyppejä.

Osta liput

Pate Mustajärvi

Teatterin kummitus

23.3.2019 klo 17 ja klo 20

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue saapuu Rauman Kaupunginteatteriin lauantaina 23. maaliskuuta!

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue rantautuu maaliskuussa 2019 teatterien lavoille yhteensä 18 konsertin verran. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla ja kokea Mustajärvi esittämässä legendaarisia, kiertuetta varten uudelleen sovitettuja kappaleitaan kitarasäestyksellä intiimissä teatterimiljöössä. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpää.

Parituntinen konserttielämys sisältää kattavan läpileikkauksen Mustajärven liki 40-vuotisen soolouran musiikillisiin aarteisiin sekä juuri kiertueen alla julkaistavaan tuoreeseen materiaaliin.

“Viime vuosina ei ole tullut kirjoitettua moniakaan sanoituksia, kun on muka kokoajan niin kiire. Nyt otin tietoisesti aikaa kirjoittamiseen ja se tuntui yllättävän hyvältä”, Mustajärvi kertoo.

Aiemmasta tuotannosta setissä kuullaan ainakin takuuvarmat kansan suosikit ”Ukkometso”, ”Jukeboksin luona” ja ”Mä elän vieläkin” sekä muita arkistoista kaivettuja helmiä.

”Nyt liikutaan ihan eri sfääreissä kuin aiemmilla kiertueilla, sillä onhan teattereissa aivan oma tunnelmansa, intiimi ja kohtalokas. Ja kerrotaanhan yleisestikin tarinoita teatterin kummituksista. Saa nähdä kokevatko he tarpeelliseksi osallistua esityksiin”, Mustajärvi pohtii.