LIPUT

Esitys on tilattavissa maksutta Rauman kaupungin ja lähialueen hoitolaitoksien ja avustusjärjestöjen tiloihin.

Sari Suominen ja Perttu Suominen

Perhosrappu

Ensi-ilta 4.11.2022 klo 11 Toivontalolla

Rauman teatteri tarjoaa esityksen tahoille, jotka ovat estyneitä saapumaan teatteriin. Perhosrappu-esitys on tilattavissa maksutta Rauman kaupungin ja lähialueen hoitolaitoksien ja avustusjärjestöjen tiloihin.

”Taloyhtiön kokouksessa se ehdottaa, että meidän rappu olis perhosrappu, et jokainen askartelis oveen jonkun perhosen, valokuvakin käy.”

Perhosrappu on vajaan tunnin mittainen runo- ja musiikkiesitys, joka käsittelee erilaisia teemoja elävästä elämästä. Esityksen ovat valmistaneet ja siinä esiintyvät Sari Suominen ja Perttu Suominen.

Lähiökerrostalon B-rappu kätkee sisäänsä tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi. Tarinoiden eri ikäisillä henkilöillä on paljon puhuttavaa ja erilaisia ongelmia pohdittavana. Tarinaa kuljetetaan tekstien ja laulun vuoropuhelulla ja esityksen aikana siirrytään sujuvasti tunnelmasta ja tunteista toiseen, huumoriakaan unohtamatta.

Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Väliaikainen, Kohtalon tango, Vain rakkaus, Lasinen vuori ja mukana on myös kaksi uutta Perttu Suomisen säveltämää laulua. Runot on koottu nimekkäiden suomalaisten runoilijoiden teksteistä, joista mainittakoon esimerkiksi Anja Porio ja Anja Erämaja.

Perhosrappu on jatkoa Maailman valot -yleisötyöesitykselle, joka sai ensi-iltansa keväällä 2020 ja jota esitettiin yli kaksikymmentä kertaa erilaisissa ympäristöissä. Tavoitteena oli viedä teatteria asiakkaille, jotka eivät kovin helposti pääse tulemaan teatteriin. Vastaanotto oli lämmin ja tämän työn jatkamiselle nähtiin selkeä tarve. Perhosrapussa käsitellään aiheita, jotka ovat meille kaikille tuttuja ja joihin katsojan on helppo samaistua.

Perhosrappu-esitys ystävänpäivänä tiistaina 14.2.2023 klo 18 Teatteriravintola Ankkurissa. Tilaisuus on maksuton. Lue lisää tästä uutisesta!

Tilaukset ja yhteydenotot:
Perttu Suominen
puh. 0400508432
perttu.suominen(at)raumanteatteri.fi
Esitysajat julkaistaan myöhemmin.