LIPUT

Pääsylippu
30 €

Osta liput

Minna Koskela

Rakastan sua ja Abbaa

Rauman teatterissa 22.2.2020

Minna Koskelan kirjoittama ja ohjaama lämmin musiikkikomedia! Rooleissa Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara.

Aviopari Tuire ja Kauko ovat kaksin kiertäneet Suomea yli 30 vuotta omalla musiikkiesityksellään. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty.

Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jotain muuttuneen. Miksi se yhtäkkiä niin kauheasti laittautuu? Kampaaja-aikaakin kyselee. Kauko haluaa itsepintaisesti lähteä käymään Jyväskylässäkin ja siellähän oli ennen Tuirea ollut se heila. Entä muisteleeko Kauko vielä iltaa Leningradissa 1984? Mitä Tuiren ja lipevän matkanjohtajan Sjöströmin välillä silloin tapahtui? Miksi Tuire kieltäytyy puhumasta illasta? Puhumattomat asiat tuovat kitkaa pariskunnan välille ja Tuire päättää selvittää mistä on kyse.

Lämmin musiikkikomedia Rakastan sua ja Abbaa kertoo Tuiren ja Kaukon tarinan ensitapaamisesta tähän päivään. Viimeisten 40 vuoden hittikappaleet siivittävät muistoja tanssilavoilta ja kauppakeskusten avajaisista, kun Tuire ja Kauko ajelevat pakettivolkkarillaan halki Suomen hankien ja kesäisten niemennotkojen. Mitä tapahtuikaan silloin, kun J.Karjalaisen Doris oli kesäkuun ykkönen? Ja saiko Sjöström haluamansa Moskovan valojen syttyessä? Entä mikä on Tuiren ja Kaukon ”se meidän laulu”? Soiko se vielä?

Esitykset Rauman teatterissa vain lauantaina 22.2.2020 klo 13 ja klo 18.


KÄSIKIRJOITUS JA OHJAUS:
Minna Koskela

TUOTANTO:
Iltama Oy, iltama.fi

ROOLEISSA:
Minna Kivelä
Ilkka Merivaara

22.02.2020 · 13:00

Rakastan sua ja Abbaa

22.02.2020 · 18:00

Rakastan sua ja Abbaa