LIPUT

Pääsylippu (rivit 1-10)
30 €

Pääsylippu (rivi 11)
20 € (rajoitettu näkyvyys)

Osta liput

Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen

Saikkua, kiitos! OSA 1

HUITTISTEN Risto Ryti -salissa LA 9.11. klo 19

350 ESITYSTÄ JA YLI 100 000 TYYTYVÄISTÄ KATSOJAA! Saikkua, kiitos! nyt Huittisten Risto Ryti -saliin!

Ympäri Suomea esitetty, stand up -koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä.

Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.
Nyt tämä esitys saapuu Huittisiin! Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. Yli 100 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

HUOM! Lippuja myös Huittisten Kirjakaupasta sekä kaikista R-kioskeista.

Esityksen kesto n. 2h, sisältää väliajan.

Tarjoiluista Risto Ryti -salissa vastaa Ravintola Hirvenpää, joka palvelee ennen esitystä sekä väliajalla. Väliaikaa varten on mahdollista lunastaa kahvilippu, jolla väliaikatarjoilujen nauttiminen sujuu kätevimmin. Lisätietoja Ravintola Hirvenpäästä puh. 040 635 1855 tai sähköpostitse hlty@amica.fi.


KIRJOITTAJAT:
Ismo Leikola
Kalle Pylvänäinen

OHJAUS:
Otto Kanerva

LAVALLA:
Mikko Kivinen
Ville Keskilä
Kalle Pylvänäinen

TUOTANTO:
iltama.fi

09.11.2019 · 19:00

Saikkua, kiitos! HUITTINEN