PÄIVITETTY 5.7.2021

Turvallisesti Rauman kesäteatteriin

YLEISÖOHJEISTUS

Me Rauman kesäteatterissa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen kesäteatterielämyksen varmistamiseksi. Siksi pyydämme teitä, hyvät katsojat, tutustumaan ohjeistuksiimme huolellisesti etukäteen.

ENNEN ESITYSTÄ

Liput ennakkoon

Suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon suoraan Rauman teatterin lippumyymälästä (ma-pe klo 11-17), verkkokaupasta lippu.fi, Lippupisteen myyntipisteistä (esimerkiksi Rauman Prismasta) sekä kaikista R-kioskeista. Jätäthän ostotapahtuman yhteydessä nimesi ja yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa.

Kesäteatterin lippukassa

Kesäteatterilla sijaitseva lippukassa palvelee vain esityspäivinä 2 tuntia ennen esityksen alkua.

Väliaikatarjoilut

Saapumalla kesäteatterille hyvissä ajoin ennen esitystä, voit ostaa väliaikatarjoilut valmiiksi. Valikoimasta löytyy esimerkiksi kahvilippu, minkä kanssa voit noutaa väliaikatarjoilusi suoraan linjastolta. Ryhmien väliaikatarjoilujen ja ruokailujen suhteen yhteydenotot FresCo Ravintoloille, puh. 044 978 1285 tai etappi@frescoravintolat.fi. Lisätietoja: https://www.frescoravintolat.fi/skanssi/

Teatteriin vain terveenä

On ensiarvoisen tärkeää, että teatteriin saavutaan vain terveenä. Henkilökuntamme saapuu töihin vain oireettomana ja samaa edellytämme myös katsojiltamme.

Mikäli lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja. Riittää, että asiakas on yhteydessä lipunmyyntiimme viimeistään tuntia ennen esityksen alkua.

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Rauman kesäteatteri sijaitsee osoitteessa Suvitie 3, 26100 Rauma.

HUOM! Rauman kesäteatterilla ei ole omaa parkkipaikkaa, vaan asiakkaita pyydetään huomioimaan, että kaikki lähialueen parkkipaikat ovat yhteisessä käytössä lähialueen muiden palveluiden kanssa. Saavuthan siis hyvissä ajoin!

KARTTA JA LISÄTIETOA PYSÄKÖINNISTÄ: https://raumanteatteri.fi/kesateatterin-pysakointi/

ESITYKSEN AIKANA

Kasvomaskit ja hygienia

Asiakaspalvelijamme käyttävät visiiriä tai kasvomaskia.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös asiakkaille. Kyseessä on suositus, joten emme vaadi tai valvo asiakkaiden kasvomaskien käyttöä.

Kesäteatterialueelta löytyy useita käsidesiannostelijoita.

Rajoitettu katsojamäärä ja turvavälit

Olemme rajoittaneet esitysten katsojamääriä. Esityksiin myydään enintään 310 lippua normaalin 445 sijaan, joten käytössä on noin 70 % katsomokapasiteetista. Näin pyrimme järjestämään katsomoon hieman normaalia väljemmät istumatilat sekä ehkäisemään jonojen ja ruuhkien muodostumista.

HUOM! Vallitsevista olosuhteista johtuen pääsylipun mukaiseen istumapaikkaan saattaa tulla pieniä muutoksia paikan päällä. Lähtökohtaisesti asiakkaat voivat kuitenkin istuutua lippunsa mukaiselle paikalle, asiakaspalvelijamme opastavat tarvittaessa ja informoivat mahdollisista pienistä muutoksista.

Henkilökuntamme opastaa, kysy rohkeasti

Asiakaspalvelijamme ovat paikalla asiakkaita varten. Mikäli joku asia epäilyttää tai mietityttää, kysy rohkeasti!

Tervetuloa viihtymään!
Esitysajat julkaistaan myöhemmin.