PÄIVITETTY 21.9.2021

Turvallisesti Rauman teatteriin

YLEISÖOHJEISTUS

Me Rauman teatterissa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen teatterielämyksen varmistamiseksi. Siksi pyydämme teitä, hyvät katsojat, tutustumaan ohjeistuksiimme huolellisesti etukäteen. Ohjeistuksia noudattamalla pystymme yhdessä huolehtimaan meidän kaikkien terveydestä.

ENNEN ESITYSTÄ

Liput ja väliaikatarjoilut ennakkoon

Suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon suoraan Rauman teatterin lippumyymälästä (ma-pe klo 11-17), verkkokaupasta lippu.fi, Lippupisteen myyntipisteistä (esimerkiksi Rauman Prismasta) sekä kaikista R-kioskeista. Jätäthän ostotapahtuman yhteydessä nimesi ja yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa.

Väliaikatarjoilut tulee varata etukäteen joko verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai suoraan Teatteriravintola Ankkurista viimeistään ennen esitystä. Väliaikatarjoilujen varauslomake löytyy osoitteesta raumanteatteri.fi/valiaikatarjoilut/.

Teatteriin vain terveenä

On ensiarvoisen tärkeää, että teatteriin saavutaan vain terveenä. Henkilökuntamme saapuu töihin vain oireettomana ja samaa edellytämme myös katsojiltamme.

Mikäli lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja. Riittää, että asiakas on yhteydessä lipunmyyntiimme viimeistään tuntia ennen esityksen alkua.

ESITYKSEN AIKANA

Kasvomaskit ja hygienia

Viranomaissuosituksen mukaisesti eteishenkilökuntamme käyttää visiiriä tai kasvomaskia. Lippumyymälämme on eristetty pärskesuojalla.

Suosittelemme vahvasti omien kasvomaskien käyttöä myös asiakkaille. Teatterissa on myös jaossa kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

Tilojen siivousta ja pintojen desinfiointia on tehostettu. Aulatiloista löytyy käsidesiannostelijoita.

Rajoitettu katsojamäärä ja etäisyydet

Olemme rajoittaneet toistaiseksi esitysten katsojamääriä. Omassa salissamme esityksiin myydään enintään 120 lippua normaalin 174 sijaan. Myymättä jätettävät paikat poistetaan käytöstä, joten paikkojen vaihtaminen esimerkiksi seurueittain ei ole mahdollista.

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pyydämme asiakkaita huomioimaan riittävien etäisyyksien säilyttämisen myös aula- ja ravintolatiloissa.

Maksuton vaatesäilytys

Ruuhkien ja kontaktien minimoimiseksi vaatesäilytys on toistaiseksi maksuton. Ulkovaatteet voi halutessaan ottaa myös mukaan teatterisaliin. Teatterisalissa ”ei käytössä”-kylteillä varustettuja paikkoja voi hyödyntää ulkovaatteiden säilyttämiseen.

Henkilökuntamme opastaa, kysy rohkeasti

Eteishenkilökuntamme on paikalla asiakkaita varten. Mikäli joku asia epäilyttää tai mietityttää, kysy rohkeasti! Tiloistamme löytyy myös toimintaohjeita muistuttamassa poikkeuskäytännöistämme.

Rauman teatteri noudattaa alueellisesti voimassaolevia terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Tervetuloa viihtymään vastuullisesti!
Esitysajat julkaistaan myöhemmin.