PÄIVITETTY 21.11.2021

Turvallisesti Rauman teatteriin

YLEISÖOHJEISTUS

Me Rauman teatterissa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen teatterielämyksen varmistamiseksi. Siksi pyydämme teitä, hyvät katsojat, tutustumaan ohjeistuksiimme huolellisesti etukäteen. Ohjeistuksia noudattamalla pystymme yhdessä huolehtimaan meidän kaikkien terveydestä.

KORONAPASSI KÄYTÖSSÄ 22.11.2021 ALKAEN

Koronapassi on sidoksissa alueellisiin yleisötilaisuuksia koskeviin rajoituksiin. Lounais-Suomen aluehallintoviraston tuoreimman päätöksen mukaan (päätös päivätty 19.11.2021) yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat Satakunnassa voimassa maanantaista 22.11.2021 alkaen. Rajoitusten vaihtoehtona Rauman teatteri ottaa käyttöönsä koronapassin 22.11.2021 alkaen.

Rauman teatterin esityskausi siis jatkuu normaalisti esitysaikataulun mukaan, mutta 22.11.2021 alkaen kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta vaaditaan koronapassi. HUOM! Lataathan koronapassin jo valmiiksi ennen teatteriin saapumistasi. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan heti sisääntulon yhteydessä.

TOIMINTAOHJEET JA LISÄTIETOA KORONAPASSISTA:
https://raumanteatteri.fi/koronapassi-kaytossa-22-11-2021-alkaen/

Lounais-Suomen aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskeva päätös on voimassa Satakunnassa 22.11.-22.12.2021. Rauman teatterin vuoden 2021 esityskausi päättyy 11.12.2021.

ENNEN ESITYSTÄ

Liput ja väliaikatarjoilut ennakkoon

Suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon suoraan Rauman teatterin lippumyymälästä (ma-pe klo 11-17), verkkokaupasta lippu.fi, Lippupisteen myyntipisteistä (esimerkiksi Rauman Prismasta) sekä kaikista R-kioskeista. Jätäthän ostotapahtuman yhteydessä nimesi ja yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa.

Väliaikatarjoilut suositellaan varattavaksi etukäteen joko verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai suoraan Teatteriravintola Ankkurista viimeistään ennen esitystä. Väliaikatarjoilujen varauslomake löytyy osoitteesta raumanteatteri.fi/valiaikatarjoilut/.

Teatteriin vain terveenä

On ensiarvoisen tärkeää, että teatteriin saavutaan vain terveenä. Henkilökuntamme saapuu töihin vain oireettomana ja samaa edellytämme myös katsojiltamme.

Mikäli lipun ostanut asiakas sairastuu, lipun voi siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja. Riittää, että asiakas on yhteydessä lipunmyyntiimme viimeistään tuntia ennen esityksen alkua.

ESITYKSEN AIKANA

Kasvomaskit ja hygienia

Eteishenkilökuntamme käyttää visiiriä tai kasvomaskia. Lippumyymälämme on eristetty pärskesuojalla.

Suosittelemme omien kasvomaskien käyttöä myös asiakkaille. Emme kuitenkaan vaadi tai valvo kasvomaskien käyttöä. Teatterissa on myös jaossa kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

Tilojen siivousta ja pintojen desinfiointia on tehostettu. Aulatiloista löytyy käsidesiannostelijoita.

Katsomokapasiteetti

5.10.2021 alkaen esityksissämme on käytössä koko katsomokapasiteetti.

Maksuton vaatesäilytys

Ruuhkien ja kontaktien minimoimiseksi vaatesäilytys on toistaiseksi maksuton.

Henkilökuntamme opastaa, kysy rohkeasti

Eteishenkilökuntamme on paikalla asiakkaita varten. Mikäli joku asia epäilyttää tai mietityttää, kysy rohkeasti!

Rauman teatteri noudattaa alueellisesti voimassaolevia terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Tervetuloa viihtymään vastuullisesti
Esitysajat julkaistaan myöhemmin.