PÄIVITETTY 20.8.2020

Turvallisesti Rauman teatteriin

YLEISÖOHJEISTUS

Me Rauman teatterissa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen teatterielämyksen varmistamiseksi. Katsojiemme ja henkilökuntamme terveys on meille sydämen asia. Siksi pyydämme teitä, hyvät katsojat, tutustumaan ohjeistuksiimme huolellisesti etukäteen. Ohjeistuksia noudattamalla pystymme yhdessä huolehtimaan meidän kaikkien terveydestä.

ENNEN ESITYSTÄ

Liput ja väliaikatarjoilut ennakkoon

Suosittelemme hankkimaan liput jo etukäteen. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon suoraan Rauman teatterin lippumyymälästä (ma-pe klo 11-17), verkkokaupasta lippu.fi, Lippupisteen myyntipisteistä (esimerkiksi Rauman Prismasta) sekä kaikista R-kioskeista. Jätäthän ostotapahtuman yhteydessä nimesi ja yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa.

Väliaikatarjoilut tulee varata etukäteen joko verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai suoraan Teatteriravintola Ankkurista viimeistään ennen esitystä. Väliaikatarjoilujen varauslomake löytyy osoitteesta raumanteatteri.fi/valiaikatarjoilut/.

Teatteriin vain terveenä

On ensiarvoisen tärkeää, että teatteriin saavutaan vain terveenä. Henkilökuntamme saapuu töihin vain oireettomana ja samaa edellytämme myös katsojiltamme.

Mikäli lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja. Riittää, että asiakas on yhteydessä lipunmyyntiimme viimeistään tuntia ennen esityksen alkua.

ESITYKSEN AIKANA

Kasvomaskit ja hygienia

Viranomaissuosituksen mukaisesti eteishenkilökuntamme käyttää visiiriä tai kasvomaskia sekä hansikkaita. Lippumyymälämme on eristetty pärskesuojalla.

Suosittelemme vahvasti omien kasvomaskien käyttöä myös asiakkaille. Teatterissa on myös jaossa kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

Tilojen siivousta ja pintojen desinfiointia on tehostettu. Aulatiloista löytyy käsidesiannostelijoita.

Rajoitettu katsojamäärä ja turvavälit

Olemme rajoittaneet toistaiseksi esitysten katsojamääriä. Omassa salissamme esityksiin myydään enintään 65 lippua normaalin 174 sijaan. Myynnissä on sekä pareittain että yksittäin sijatsevia paikkoja. Myymättä jätettävät paikat poistetaan käytöstä, joten paikkojen vaihtaminen esimerkiksi seurueittain ei ole mahdollista. Näin pystymme toteuttamaan turvavälit myös katsomossa jokaisella istumapaikalla.

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pyydämme asiakkaita huomioimaan riittävien turvavälien (1-2 metriä) säilyttämisen myös aula- ja ravintolatiloissa.

Ulkovaatteet mukaan teatterisaliin

Narikka on toistaiseksi poissa käytöstä ja ulkovaatteet otetaan poikkeuksellisesti mukaan teatterisaliin. Käytössä olevien paikkojen välissä on aina kolme tyhjää penkkiä, joten takin ja tavarat voi huoletta laskea vierestä löytyvälle tyhjälle paikalle.

Henkilökuntamme opastaa, kysy rohkeasti

Eteishenkilökuntamme on paikalla asiakkaita varten. Mikäli joku asia epäilyttää tai mietityttää, kysy rohkeasti! Tiloistamme löytyy myös toimintaohjeita muistuttamassa poikkeuskäytännöistämme.

Tervetuloa viihtymään vastuullisesti!
Esitysajat julkaistaan myöhemmin.