Mona Lehtola

näyttelijä

Omien sanojensa mukaan teatterialan sekatyöläinen, Mona, valmistui teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun taideakatemiasta vuonna 2002. Monan ura Rauman teatterissa alkoi jo 1990-luvun alussa Maarit Pyökärin ollessa teatterinjohtajana, sekä vuosien saatossa Mona on nähty useasti myös Rauman kesäteatterin lavalla.

Ohjaustöitä Mona on tehnyt mm. Pöytyälle ja Rauman Iltanäyttelijöille. Hän on ohjannut esimerkiksi näytelmät Villit vuodet, Onnen Maa, Ulvova mylläri ja Tähdet tähdet. Mona on lisäksi vieraillut mm. Lahden Pesäkallion kesäteatterissa (Tukkijoella) ja Meri Oulun Möljällä (Tankki täyteen & Tankki täyteen 2). Mona kiinnitettiin Rauman teatteriin näyttelijäksi vuonna 2013.

Kaudella 2020-2021 Mona nähdään Fingerpori-näytelmässä, jännitysnäytelmässä Kylmä murha, musiikkikomediassa Sebastian – kahdesti syntynyt ja Pirtumiehet-musiikkinäytelmässä.


« Takaisin

Yhteistyökumppanit

Viestintäosakeyhtiö BondeCamp ConsultingDocument HouseHovi SalesLaitilan WirvoitusjuomatehdasLänsi-SuomiRadio RamonaRauman KaupunkiRauman LukkoSäästöpankki