Kaksi puuta Rauman kesäteatterissa

20.06.2019 · 00:04

Juha Tapion hittien kuljettama musiikkikomedia sai ensi-iltansa 14. kesäkuuta Rauman kesäteatterissa Fåfängassa.

Kaksi puuta on hersyvän hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja… jääräpäisyydestä. Vaikka ennen olikin kaikki paremmin, niin voiko muutos joskus kuitenkin olla hyväksi? Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voida välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää.

Häpeämättömän romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria Kataja, Mikko Töyssy, Otto Kanerva, Hanna Vahtikari, Veera Tapanainen ja Miikka J. Anttila. Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama loistava livebändi.

Kaksi puuta sai kantaesityksensä viime kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa, jossa se menestyi erinomaisesti ja suorastaan murskasi edellisen katsojaennätyksen. Rauman kesäteatterin esityskauden lipuista on varattu jo yli 60%, joten paikat kannattaa varmistaa ajoissa.

Rauman kesäteatteri sijaitsee Fåfängassa luonnonkauniilla alueella aivan merenrannan tuntumassa. Katettuun katsomoon kulkua on helpotettu edellisten kesäkausien katsojapalautteiden toiveiden mukaisesti muun muassa lisäämällä kaikille käytäville kaiteet.

Kaksi puuta -esitykset jatkuvat Rauman kesäteatterissa 17. elokuuta asti.

Esityksen kesto on noin 2 h 20 min, sisältäen väliajan.

Lehdistökuvia on ladattavissa osoitteesta: http://www.raumanteatteri.fi/media/


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp