Köyliön Lallintalo -musikaali Rauman Kaupunginteatteriin

18.04.2017 · 14:31

Helmikuussa 2018 ensi-iltansa saavan Lallis-musikaalin pääroolissa nähdään Pauli Hanhiniemi.

Legendaarinen keikkapaikka Köyliön Lallintalo herää henkiin Rauman Kaupunginteatterin lavalla. Lallis-musikaalin käsikirjoittavat Osku Valve ja Rauman Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen.

Esitykseen vierailijoiksi on kiinnitetty Pauli Hanhiniemi, Mikko Töyssy ja Ninni Kekki. Rooleissa nähdään myös kaikki Rauman Kaupunginteatterin omat näyttelijät. Köyliöläistä verta työryhmään tuo ensi kaudeksi Rauman Kaupunginteatteriin näyttelijäksi kiinnitetty Juha Kulmala, joka toimii myös osa-aikaisena maanviljelijänä Köyliön Ehtamossa.

Lallis-musikaalin tapahtumat sijoittuvat 80-luvulle ja aikakauden musiikki tulee kuljettamaan tarinaa tiiviisti. Musikaaliorkesteriksi on kiinnitetty Pauli Hanhiniemen Retkue. Parhaillaan ympäri Suomen keikkaileva kokoonpano julkaisi lokakuussa uuden albumin ”Pölyä, Hiuksia, Risuja”.

Näytelmän käsikirjoitus on parhaillaan työn alla. Käsikirjoituksen tueksi tullaan lähiaikoina järjestämään kampanja Lallintaloon liittyvien muistojen keräämiseksi yhteistyössä paikallisten tiedotusvälineiden kanssa. Kampanjasta tiedotetaan lisää lähitulevaisuudessa.

– Näytelmän perusjuoni on toki jo valmiiksi mietittynä, mutta tarkemmat tapahtumat ja juonenkäänteet tulevat vielä muovautumaan kerättävien muistojen myötä. Teemana on, että ”tehdään musikaali muistoistamme”. Iloksemme olemme jo tässä vaiheessa huomanneet, että Lallintalo herättää seutukunnan ihmisissä runsaasti muistoja ja tunteita, Otto Kanerva kertoo.

Lallis-musikaalin kevään 2018 esitysten lipunmyynti on jo käynnissä.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp