Loputkin Rauman teatterin kevätkauden esitykset on peruttu

23.03.2021 · 11:14

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset jatkuvat 26.4.2021 saakka. Tästä johtuen Rauman teatteri on joutunut perumaan loputkin kevätkauden esitykset.

Rauman teatterin kevään esityskalenterissa oli aiempien päätösten myötä enää kahdeksan esitystä Fingerpori-näytelmää, jotka on nyt siis peruttu. Fingerpori jatkaa kuitenkin iloksemme ohjelmistossamme myös tulevalla syyskaudella.

Rauman teatteri päätyi jo aiemmin siirtämään kaikki Pirtumiehet -musiikkinäytelmän esitykset tulevaan syyskauteen. Syyskauden ohjelmistoa täydennetään vielä puhenäytelmällä sekä lastenesityksellä, jotka julkistetaan myöhemmin keväällä.

Rauman kesäteatterin tilannetta seurataan ja tulevan kesän esitysten kohtalosta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Rauman teatterin lippumyymälän asiakaspalvelupiste toistaiseksi suljettu, puhelin palvelee normaalisti

Rauman teatterin lippumyymälä palvelee toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Teatterin aulassa sijaitseva lippumyymälä on siis toistaiseksi suljettu.

Rauman teatteri informoi peruttujen esitysten katsojia lippujen hyvityskäytännöistä sähköpostitse ja tekstiviestitse. Asiakkaiden yhteydenottoja toivotaan ensisijaisesti sähköisen lomakkeen kautta.

Jo lunastettujen lippujen hyvitys onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä peruutuslomakkeella. Voimassa olevat varaukset peruuntuvat automaattisesti.

Syyskauden esitysten lipunmyynti on jo käynnissä Pirtumiesten ja Fingerporin esitysten osalta, joten lunastetut liput on mahdollista siirtää syksyn esityksiin.

Rauman teatterin lippumyymälä palvelee ma-pe klo 11-17. Lippumyymälään saa yhteyden puhelimitse 02 8376 9900 ja sähköpostitse raumanteatteri(at)raumanteatteri.fi.

Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvaa harmia.

Rauman teatterin lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu

Esitystoiminnan keskeytyksistä johtuen kaikkien vuoden 2021 aikana vanhentuvien lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 31.12.2021 saakka. Voimassaolon jatkaminen tapahtuu automaattisesti, eikä vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. HUOM! Voimassaolon jatkaminen koskee vain Rauman teatterin omia lahjakortteja, ei lippu.fi -lahjakortteja.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp