Maksuton Maailman Valot -esitys Teatteriravintola Ankkurissa

15.08.2019 · 13:20

Teatteriravintola Ankkurissa järjestetään perjantaina 30. elokuuta kaikille avoin esitys. Pääsymaksuton tilaisuus alkaa klo 19.

Maailman valot on kiertävä runo- ja musiikkiesitys, jota on kevään ja kesän aikana esitetty Rauman kaupungin alueen hoitolaitosten ja avustusjärjestöjen tiloissa.

Maailman valot pureutuu ihmiselämän eri vaiheisiin vauvasta vaariin tai muoriin. Esitykseen on valittu nimekkäiden suomalaiskirjailijoiden tekstejä, joita kuullaan Perttu Suomisen uusina sävellyksinä ja Sari Suomisen tulkitsemina. Mukana on myös tunnettuja suomenkielisiä lauluja.

Esitys on vajaan tunnin mittainen konsertin ja teatteriesityksen välimuoto. Se on kuin morsiamen hääpuku; jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua.

Maailman valot -esityksen avulla Rauman Kaupunginteatteri on halunnut tarjota teatteriesityksen tahoille, jotka ovat estyneitä saapumaan teatteriin. Esitys on edelleen tilattavissa maksutta Rauman kaupungin alueen hoitolaitoksien ja avustusjärjestöjen tiloihin.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Perttu Suominen, puh. 0400 508 432, perttu.suominen@raumanteatteri.fi


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp