Minä, Sinatra Rauma-salissa

30.03.2023 · 12:48

Rauman teatterin kevätkauden viimeisenä ensi-iltana nähdään Minä, Sinatra -näyttämökonsertti. Suomen kantaesitys on Rauma-salissa 31. maaliskuuta.

Minä, Sinatra kertoo Frank Sinatran värikkäästä elämästä ylä- ja alamäkineen miehen omin sanoin ja sävelin. Esitys sijoittuu vuoteen 1971 ja legendaarisen laulajan eläkepäivien alkamiseen. On viimeisen show’n aika. Luvassa on viskin ja savukkeiden tuoksuisia muistoja ja tietysti paljon musiikkia.

Minä, Sinatra perustuu Richard Sheltonin kirjoittamaan ja esittämään Sinatra: Raw -esitykseen. Alkuperäisteoksen on Rauman teatterille suomentanut Jussi Tuominen ja esityksen ohjauksesta vastaa Otto Kanerva.

Frank Sinatran roolissa nähdään ja kuullaan Jani Koskinen, joka on tuttu teatterilavoilta monista menestysrooleistaan. Karismaattinen näyttelijä-laulaja on nähty myös Rauman teatterissa useaan otteeseen. Viimeisimmät roolit Raumalla olivat näytelmissä Varasto (2021-2022) ja Mitä kuuluu Marja-Leena? (Rauman kesäteatteri 2021). Koskinen nähdään myös syksyllä 2023 ensi-iltansa saavassa Paula! -musikaalissa.

– On ollut mahtavaa hypätä Frank Sinatran saappaisiin. Puhutaan kuitenkin maailmanluokan supertähdestä, jonka ura ja menestys olivat ihan eri mittakaavassa kuin esimerkiksi Olavi Virran, jota olen aiemmin näytellyt useammassakin näytelmässä. Minä, Sinatra -esityksissä tavoitteenamme on rakentaa intiimi tunnelma ja tarjota yleisölle mahdollisuus kurkistaa Frank Sinatran ”olohuoneeseen”, Koskinen kertoo.

Minä, Sinatra -esityksissä lavalla on myös pianisti-kapellimestarina toimiva Mikko Kangasjärvi. Musiikin todellinen monitoimimies tunnetaan muun muassa Yö-yhtyeen musiikkituottajana ja kosketinsoittajana.

Noin kaksi tuntia väliaikoineen kestävä Minä, Sinatra esitetään Rauma-salissa kaikkiaan kuusi kertaa aikavälillä 31.3.-15.4.2023.


Yhteistyökumppanit

BondeHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSatakunnan Kansa Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp