OHJEET: Peruutuslomake

HUOM! Mikäli peruutuslomake täytetään asiakkaasta johtuvista syistä, tulee tästä ilmoittaa aina teatterin lipunmyyntiin ennen peruutuslomakkeen täyttöä joko puhelimitse (0283769900) tai sähköpostitse (raumanteatteri@raumanteatteri.fi). Pelkkä peruutuslomakkeen täyttö ilman erillistä ilmoitusta ei ole tae tilauksen peruutukselle. Tällaisessa tapauksessa lomake tulee myös täyttää ennen esitystä.

Mikäli olet saanut kehoituksen täyttää peruutuslomakkeen esityksen peruutuksen takia, lomakkeen voi lähettää milloin tahansa. 

  • Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Muut kohdat nopeuttavat käsittelyä.
  • Asiakasnumero näkyy lipun alaosassa kohdassa ”Asiakasnumero”.
  • Tilausnumero / laskun numero koskee suoraan Rauman teatterilta ostettuja tilauksia. Tilausnumero löytyy joko kuitista tai alkuperäisestä varausvahvistuksesta. Laskun numero löytyy maksetusta laskusta. Tilausnumerossa on kuusi numeroa (alkaa joko 15 tai 16). Mikäli sinulla on 776-alkuinen numero, tilausnumero on tämän numerosarjan kuusi viimeistä numeroa. Laskun numerossa on kuusi numeroa.
  • Täytä lomake huolellisesti ja varmista, että olet antanut kaikki pyydetyt tiedot. Virheellisesti tai puutteellisesti täytetyt lomakkeet siirretään automaattisesti käsittelyjonon viimeiseksi, sillä puutteellisten tietojen selvittely vie käsittelyaikaa muilta lomakkeilta.
  • Viestit lähetetään oikeaan käsittelyjonoon otsikon perusteella ja lomake otsikoidaan valitsemasi toiminnan perusteella. Varmista, että olet valinnut varmasti oikean toiminnon (”Lippujen siirto toiseen näytökseen”,  ”Lahjakortti” tai ”Rahojen palautus”). Virheellisesti valittu toiminto siirtää liput automaattisesti väärään käsittelyjonoon, mikä pidentää käsittelyaikaa.
  • Mikäli varauksen on alunperin tehnyt joku muu henkilö, muista ilmoittaa henkilön nimi ”Lisätiedot” -kenttään. Emme voi automaattisesti palauttaa toisen henkilön nimellä tehtyjä tilauksia ilman erillistä ilmoitusta asiasta.

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kauanko käsittelyssä menee?
Käsittelyssä menee n. 1-2 viikkoa. Tällä hetkellä käsittelyajat ovat seuraavat:
Arvioitu käsittelyaika rahojen palautukseen: n. 1-2 viikkoa
Arvioitu käsittelyaika lippujen siirtoon: n. 1-2 arkipäivää 
Arvioitu käsittelyaika lahjakortin lähetykseen: n. 1-2 arkipäivää (+ postitus) 

Voinko nopeuttaa käsittelyä jotenkin?
Käsittelyä voi nopeuttaa ilmoittamalla kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti. Valitettavasti emme voi hoitaa tilauksia ”jonon ohi”, vaan lomakkeet käsitellään tulojärjestyksessä.

Miten lahjakortti toimitetaan ja kauanko se on voimassa?
Lahjakortti lähetetään ilmoittamaasi postiosoitteeseen ja se on voimassa vuoden tulostuspäivästä.

Voinko lähettää palautustiedot sähköpostitse?
Lippujen tiedot voi ilmoittaa myös sähköpostitse, mutta käsittelyaika on tällöin pidempi, sillä kaikki palautukset käsitellään lomakkeen kautta. Tässä tapauksessa täytämme lomakkeen teatterilla antamien tietojesi pohjalta ja lomake lähtee käsittelyjonoon vasta sen jälkeen. Suosittelemme siis ensisijaisesti täyttämään lomakkeen itse, sillä silloin meillä on heti kaikki tarvittavat tiedot ja lomake on jo jonossa.

Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp