Paula! -musikaali ensi-iltaan

04.09.2023 · 12:32

Rauman teatterin syksyn avaa ennennäkemätön musikaali Paula Koivuniemestä. Paula! saa ensi-iltansa ja kantaesityksensä lauantaina 9. syyskuuta.

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui lähes kuudelle vuosikymmenelle. Paula! -musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi, Esa Nieminen ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen. Musiikin sovituksesta vastaa Esa Nieminen, joka toimii myös esityksiin valmistavana kapellimestarina.

Eri vuosikymmenten välillä liikkuvassa musikaalissa Paula Koivuniemen roolissa nähdään kaksi näyttelijää; Rauman teatterin Ninni Kekki sekä ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva Maarit Peltomaa. Muissa rooleissa nähdään vierailevat näyttelijät Jani Koskinen, Maija Pihlajaoja, Elina Ruti ja Antti Tuominen sekä Rauman teatterin näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala ja Raisa Sorri.

Esityksen koreografina toimii Osku Heiskanen. Lavastuksen on suunnitellut Porin Teatterista vieraileva Teemu Loikas. Pukusuunnittelija on Elina Vättö ja kampaukset, peruukit ja maskeeraus ovat Tuula Kupiainen-Koiviston käsialaa. Valot on suunnitellut Hannu Naamanka ja äänet Panu Raatikainen. Esityksissä orkesteria johtaa kapellimestari Perttu Suominen.

Paula! -musikaalin ensi-ilta ja kantaesitys Rauman teatterissa 9. syyskuuta.
Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja 35 minuuttia, sisältäen väliajan.

Lipunmyynti on käynyt kiivaana ja syksyn Paula! -musikaalin lipuista on varattu jo 90 prosenttia. Kevään 2024 esitysten lipunmyynti alkaa keskiviikkona 20. syyskuuta.

Lehdistökuvia on ladattavissa osoitteesta: https://raumanteatteri.fi/media/

Lisätietoja näytelmästä ja esitysajat: https://raumanteatteri.fi/ohjelmisto/paula/


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp