Rauman kesäteatterin esityskausi toteutumassa, aikatauluihin muutoksia

28.04.2021 · 11:53

Ensi kesän kesäteatterikauden suhteen näyttää aiempaa valoisammalta ja Rauman kesäteatterin Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedian tuotanto on päätetty käynnistää. Olosuhteiden johdosta esityskauden aikatauluihin on kuitenkin jouduttu tekemään muutoksia.

Aiemmasta poiketen esityskausi aloitetaan vasta heinäkuussa, joten kaikki kesäkuun esitykset on siirretty myöhemmäksi. Kokonaisesitysmäärä pysyy kuitenkin samana, joten heinä- ja elokuussa nähdään yhteensä 42 esitystä.

Fåfängassa sijaitsevan Rauman kesäteatterin toiminnasta vastaavan Rauman teatterin toimitusjohtaja Harri Natusen mukaan esityskausi halutaan toteuttaa olosuhteisiin liittyvistä epävarmuuksista ja riskeistä huolimatta.

– Tahtotila esitysten toteuttamiseen on ollut koko ajan korkea ja viimeaikaisten linjauksien mukaan kesäteatteriesitysten toteuttaminen loppukesän aikana näyttää vihdoinkin mahdolliselta. Yleisön suunnasta tulleiden viestien perusteella uskomme, että myös katsojilla on ollut yhtä suuri ikävä teatteriesityksiä kuin meilläkin, Natunen kertoo.

Hallituksen esittämien suuntaviivojen mukaan epidemiatilanteen salliessa heinäkuun alusta alkaen ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia ja suosituksia kevennetään, mikä voi mahdollistaa kesäteatterissa jopa täysille katsomoille esittämisen.

– Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksiamme ja käytäntöjämme tilanteen mukaan. Tässä vaiheessa vapautamme myyntiin noin 70 prosenttia kapasiteetista, Natunen jatkaa.

Päivitetyn esitysaikataulun mukaan Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittama Mitä kuuluu Marja-Leena? saa ensi-iltansa Rauman kesäteatterissa 2. heinäkuuta. Leevi and the Leavingsin hittejä sisältävän komedian ohjaa Mikko Kivinen ja musiikista vastaa kapellimestari Tuomas Kesälä. Upeasti laulavan ja taitavan näyttelijäkaartin muodostavat Annika Eklund, Jani Koskinen, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Janne Raudaskoski. Näytelmää säestää ja tahdittaa myös huippumuusikoista koostuva nelihenkinen livebändi.

Lunastettujen lippujen ja varausten siirtäminen

Rauman teatteri informoi peruttujen esitysten katsojia lippujen hyvityskäytännöistä sähköpostitse ja tekstiviestitse. Asiakkaiden yhteydenottoja toivotaan ensisijaisesti sähköisten lomakkeiden kautta.

Jo lunastettujen lippujen siirtäminen toiseen esitykseen onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä peruutuslomakkeella. Esitysaikojen muutosten takia myös lippujen hyvitys on mahdollinen.

Lippuvarausten siirtäminen onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä varauslomakkeella. Varauslomakkeen on mahdollista tehdä myös kokonaan uusi varaus.

Rauman teatterin lippumyymälän asiakaspalvelupiste teatterilla on avoinna 3.5. alkaen, puhelin palvelee normaalisti tälläkin viikolla

Rauman teatterin lippumyymälä palvelee huhtikuun loppuun asti vain puhelimitse ja sähköpostitse. Teatterin aulassa sijaitseva lippumyymälä on avoinna 3.5.2021 alkaen.

Rauman teatterin lippumyymälä palvelee ma-pe klo 11-17. Lippumyymälään saa yhteyden puhelimitse 02 8376 9900 ja sähköpostitse raumanteatteri(at)raumanteatteri.fi.

Pahoittelemme aikataulumuutoksista aiheutuvaa harmia.

HUOM! Toistaiseksi kesäteatterin esityksiin myydään n. 70 % normaalista katsomokapasiteetista. Esityskaudella mahdollisesti voimassaolevista rajoituksista ja suosituksista johtuen katsomopaikkoihin saattaa tulla muutoksia. Olosuhteista riippuen saatamme ottaa käyttöön paikoille ohjauksen, jolloin lunastettujen lippujen paikkanumeroihin saattaa tulla pieniä muuutoksia.

Rauman teatterin lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu

Esitystoiminnan keskeytyksistä johtuen kaikkien vuoden 2021 aikana vanhentuvien lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 31.12.2021 saakka. Voimassaolon jatkaminen tapahtuu automaattisesti, eikä vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. HUOM! Voimassaolon jatkaminen koskee vain Rauman teatterin omia lahjakortteja, ei lippu.fi -lahjakortteja.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp