Rauman kesäteatterin Mitä kuuluu Marja-Leena? -näytelmä siirtyy kesään 2021

27.04.2020 · 09:30

Rauman teatterin ylläpitämän Rauman kesäteatterin tulevan kesän esitykset on peruttu. Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkinäytelmän toteutus siirretään kesään 2021.

– Vaikka kesäteatterimme katsomokapasiteetti 445 jääkin niukasti alle hallituksen asettaman 500 henkilön rajan, niin esitysten toteuttaminen vastuullisesti ja turvallisesti on käytännössä mahdotonta. Onneksi kuitenkin saimme pidettyä loistavan työryhmän kasassa myös seuraavaksi kesäksi, joten näytelmä toteutuu kesällä 2021, kertoo Rauman teatterin toimitusjohtaja Harri Natunen.

Kesän 2021 Mitä kuuluu Marja-Leena? -esitysten lipunmyynti on jo käynnissä, joten lippujen ja varausten siirtäminen seuraavaan kesään on jo mahdollista.

Rauman teatteri toivoo yhteydenottoja ensisijaisesti sähköisten lomakkeiden kautta. Jo lunastettujen lippujen siirtäminen onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä peruutuslomakkeella, mikä löytyy osoitteesta https://raumanteatteri.fi/peruutuslomake/. Myös vaihto Rauman teatterin lahjakorttiin tai rahojen palautus on mahdollista.

Asiakkaita, jotka haluavat siirtää voimassa olevan varauksensa tulevaan kesään, pyydetään asioimaan ensisijaisesti varauslomakkeen kautta, mikä puolestaan löytyy osoitteesta https://raumanteatteri.fi/varauslomake/. Varauslomakkeen kautta on mahdollista tehdä myös kokonaan uusi varaus.

Rauman teatteri toivoo asiakkailta kärsivällisyyttä poikkeuksellisessa tilanteessa. Käsiteltävien tilausten määrä on suuri ja saattaa kestää jopa kaksi viikkoa.

Rauman teatterin lippumyymälän asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu, mutta puhelinnumero 02 8376 9900 päivystää ma-pe klo 9-11. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen raumanteatteri@raumanteatteri.fi.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp