Rauman teatteri ottaa käyttöön katsojarajoitukset

14.08.2020 · 11:48

Mahdollisimman turvallisen teatterielämyksen takaamiseksi Rauman teatteri rajoittaa alkusyksyn katsojamääriään. Toistaiseksi teatterin oman salin esityksiin myydään vain 65 lippua normaalin 174 lipun sijaan. Tällä järjestelyllä suositellut turvavälit pystytään säilyttämään myös katsomossa.

Rajoitettu katsojamäärä ehkäisee osaltaan jonojen ja ruuhkien muodostumista myös teatterin muissa tiloissa. Tilojen hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja käsidesiannostelijat löytyvät teatterin aulatiloista.

Teatterin eteishenkilökunnalla on käytössään visiirit ja suojakäsineet ja lippumyymälän tiskillä on pärskesuoja. Rauman teatteri suosittelee kasvomaskin käyttöä myös katsojille. Kyseessä on suositus, joten Rauman teatteri ei vaadi tai valvo asiakkaiden maskin käyttöä.

Joustava lippukäytäntö

– On erittäin tärkeää, että teatteriin ei saavuta sairastuneena. Jos lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja, kertoo Rauman teatterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Petteri Kangas.

Kontaktien minimoiseksi Rauman teatteri suosittelee hankkimaan liput ja varaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Vaatesäilytys on toistaiseksi suljettu. Ulkovaatteet ja laukut otetaan mukaan teatterisaliin, jossa ne voi laskea vierestä löytyvälle tyhjälle paikalle.

– Tulemme laatimaan vielä yksityiskohtaisemmat ohjeet teatteriin saapuville ja informoimme asiakkaitamme näistä ennakkoon nettisivujemme, sosiaalisen median ja sähköpostin välityksellä. Myös teatterin tiloihin tulee erilaisia opasteita viestimään ja muistuttamaan voimassaolevista käytännöistä, Kangas lisää.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp