Ray Cooneyn farssi Koukussa ensi-iltaan

05.09.2017 · 16:49

Vauhdikas ja yllättävä farssi Koukussa saa ensi-iltansa Rauman Kaupunginteatterissa 9. syyskuuta.

Lontoolainen taksikuski John Smith (Timo Julkunen) on menevä mies. Hän huristelee salaa kahden kodin väliä mentyään naimisiin kahden eri naisen kanssa ja saatuaan heidän molempien kanssa lapsen, tytön ja pojan. Nyt koko kuvio on paljastumassa, kun Johnin teini-ikään ehtineet lapset suunnittelevat tapaamista ihastuttuaan toisiinsa netissä. Tämä on estettävä keinolla millä hyvänsä! Seuraa vauhdikas ja yllättävä tapahtumasarjojen vyöry, jonka aikana John ja hänen paljastumistaan epätoivoisesti estävä alivuokralainen Stanley (Jaakko Tohkanen) yrittävät saada tilanteen hallintaan.

Koukussa (Caught in the Net) on itsenäinen jatko-osa Ray Cooneyn läpimurtonäytelmälle Run for Your Wife (1983), mikä pyöri Lontoon West Endissä yhdeksän vuotta ollen pisimpään esitetty komedia. West Endissä on esitetty kaikkian 17 eri Ray Cooneyn näytelmää.

Rauman Kaupunginteatteriin näytelmän on ohjannut Petri Jäärni, jolle kyseessä on kolmas vierailu Rauman Kaupunginteatterissa. Aiemmin Jäärni on ohjannut Rauman Kaupunginteatteriin näytelmät Aina joku eksyy (2015) ja Hiirenloukku (2016).

Ohjelmistosivulta löydät mm. valokuvia näytelmästä sekä Koukussa-videon.


Yhteistyökumppanit

BondeHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSatakunnan Kansa Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp