Reinikainen partioi Rauman kesäteatterissa

30.05.2017 · 20:34

Fåfängassa alkanut kesä vietetään Suomen suosituimman poliisin seurassa.

Rauman kesäteatterissa on tulevana kesänä luvassa perinteistä kotimaista komediaa. Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen samannimiseen, aikanaan hauskimpana kotimaisena televisio-ohjelmana palkittuun, televisiosarjaan perustuva Reinikainen saa ensi-iltansa 2. kesäkuuta.

Esityksen on ohjannut ja dramatisoinut Olka Horila. Näytelmän nimiroolin tekee itseoikeutetusti Jukka Rasila, joka on viihdyttänyt Rauman kesäteatterin yleisöä jo katsojaennätyksiä rikkoneissa Tankki täyteen -esityksissä. Konstaapeli Hautamäen roolissa nähdään Mikko Kivinen ja ylikomisario Rautakalliona Mika Räinä. Teemu Aromaa tekee konstaapeli Katajan roolin ja Antti Peltola on konstaapeli Ek. Sosiaalityöntekijä Alli Hinkkana nähdään ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva, Kumman kaa -televisiosarjasta tuttu, Minna Koskela.

Reinikainen päättää Rauman kesäteatterin Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kotimaisiin televisio-klassikoihin perustuvien näytelmien sarjan. Esityksiä on kaikkiaan 35 kappaletta, viimeiset esitykset nähdään lauantaina 8. heinäkuuta. Lipuista on varattu ennen ensi-iltaa jo 70 prosenttia, joten halukkaiden on syytä varmistaa omat paikkansa mahdollisimman ajoissa.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp