Sinatraa Rauma-salissa

30.01.2023 · 10:04

Rauman teatteri tuo Rauma-saliin Minä, Sinatra -esityksen, joka kertoo legendaarisen laulajan värikkäästä elämästä ylä- ja alamäkineen miehen omin sanoin ja sävelin.

Esitys sijoittuu vuoteen 1971 ja Frank Sinatran eläkepäivien alkamiseen. On viimeisen show’n aika. Luvassa on viskin ja savukkeiden tuoksuisia muistoja ja tietysti paljon musiikkia.

Minä, Sinatra perustuu Richard Sheltonin kirjoittamaan ja esittämään Sinatra: Raw -esitykseen. Alkuperäisteoksen on Rauman teatterille suomentanut Jussi Tuominen ja esityksen ohjaa Otto Kanerva.

Frank Sinatran roolissa nähdään ja kuullaan Jani Koskinen, joka on tuttu teatterien lavoilta monista menestysrooleista. Karismaattinen näyttelijä-laulaja on nähty myös Rauman teatterin lavalla useaan otteeseen. Viimeisimmät roolit Raumalla olivat näytelmissä Varasto (2021-2022) ja Mitä kuuluu Marja-Leena? (Rauman kesäteatteri 2021).

Lavalla esityksessä myös kapellimestari-pianistina toimiva Mikko Kangasjärvi. Musiikin todellinen monitoimimies tunnetaan muun muassa -yhtyeen musiikkituottajana ja kosketinsoittajana.

Minä, Sinatra saa kantaesityksensä Rauma-salissa 31. maaliskuuta. Rauma-salissa nähdään kaikkiaan kuusi esitystä aikavälillä 31.3.-15.4.2023.


Yhteistyökumppanit

BondeHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSatakunnan Kansa Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp