Kylmä murha jatkaa Rauman teatterin ohjelmistossa syyskaudella

06.05.2020 · 14:38

Rauman teatterin syyskauden esityskalenteriin on tehty muutoksia.

Rauman teatterin syyskauden esityskalenteriin on tehty muutoksia. Kevätkaudella ensi-iltansa saanut Kylmä murha jatkaa ennakkotiedosta poiketen myös syyskaudella ohjelmistossa. Hyytävää jännitysnäytelmää esitetään kaikkiaan yhdeksän kertaa ja esitykset sijoittuvat aikavälille 11.-26. syyskuuta.

Kylmän murhan paluu aiheuttaa muutoksia myös Fingerporin syyskuun esitysaikoihin. Fingerporin ensi-ilta nähdään suunnitellusti 5. syyskuuta, mutta Kylmän murhan esitysten alta perutaan kahdeksan Fingerporin esitystä. Pertti Jarlan jo kulttimaineeseen nousseisiin sarjakuviin perustuva komedia palaa esitystauolta lokakuun alussa.

Syksyn toinen oma näytelmä on Sebastian – kahdesti syntynyt. Osku Valveen kirjoittama ja Otto Kanervan ohjaama uusi musiikkikomedia saa ensi-iltansa 24. lokakuuta.

Pate Mustajärvi Rauma-saliin syyskuussa

Maaliskuulta peruuntunut Pate Mustajärven Teatterin kummitus vol. 2 -kiertue saapuu Rauma-saliin syyskuussa. Konsertin uusi ajankohta on lauantai 26. syyskuuta klo 18.

Syksyllä Rauma-salissa nähdään myös Martti Suosalon, Mikko Kivisen ja Otto Kanervan tähdittämä Naurua kolmannella. Suomalainen huumorilaulukonsertti nähdään Rauma-salissa kolme kertaa pyhäinpäivän viikonloppuna. Perjantaina 30. lokakuuta klo 19 ja lauantaina 31. lokakuuta klo 14 ja klo 18.

Syyskauden ohjelmistoon kuuluu myös vierailu Huittisten Risto Ryti -salissa. Suositun lääkärikomediasarjan toinen osa Lisää saikkua, kiitos! nähdään Risto Ryti -salissa lauantaina 10. lokakuuta klo 14. Syksyllä 2019 Huittisissa nähdyn ensimmäisen osan tavoin rooleissa nähdään Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.

Tilannetta seurataan, lipunmyynti käynnissä

Luonnollisesti Rauman teatteri seuraa tilannetta ja esityskalenteriin tehdään lisää muutoksia, mikäli normaaliin esitystoimintaan palaaminen syyskuun alusta alkaen ei ole mahdollista.

Syyskauden 2020 ja kesän 2021 lipunmyynti on jo käynnissä. Rauman teatterin lippumyymälän asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu, mutta puhelinnumero 02 8376 9900 päivystää ma-pe klo 9-11. Varausia voi tehdä myös varauslomakkeen kautta, mikä löytyy osoitteesta https://raumanteatteri.fi/varauslomake/. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen raumanteatteri@raumanteatteri.fi.

Rauman teatterin lippuja on ostettavissa normaaliin tapaan myös kaikista R-kioskeista, Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta lippu.fi.


Yhteistyökumppanit

BondeHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSatakunnan Kansa Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp