Laskutustiedot 2024

Jotta Rauman teatteri voi lähettää laskun, tulee laskutustietolomake olla täytettynä. Linkki lomakkeeseen löytyy sivun alaosasta ohjeiden jälkeen.

Lue alla olevat täyttöohjeet ennen lomakkeen täyttämistä.

Laskutus on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille ja yhdistyksille ja jokaiseen laskuun lisätään 10€ laskutuslisä. Laskun lähetysajankohta riippuu siitä, milloin ryhmävaraus on vahvistettu, eli lasku lähetetään vasta lopullisen vahvistuksen jälkeen. Laskuja tehdään kootusti noin kerran viikossa, eli laskun toimitusaika vahvistuksesta on noin 1-2 viikkoa. Mikäli sinulla on kysyttävää koskien laskutusta, olethan yhteydessä Henna Junnilaan 044 776 9903 tai henna.junnila@raumanteatteri.fi .

Mikäli sinulla on kysyttävää koskien tilausta, lippuja tai lippujen toimitusta, olethan yhteydessä Rauman teatterin lippumyymälään 02 8376 9900 tai raumanteatteri@raumanteatteri.fi . Huomaathan, että kirjepostin toimitusaika saattaa olla jopa 1-2 viikkoa lähetysajankohdasta ja jakelupäivien harvennuksesta johtuen, eli mikäli olet pyytänyt lippujen lähetyksen postitse, teethän sen vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä, mielellään aikaisemmin jotta liput ehtivät perille ennen esitystä.


OHJEET LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEEN

1. Yrityksen / yhdistyksen nimi

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän kenttään yrityksen tai yhdistyksen virallinen nimi, jolle lasku osoitetaan. Mikäli laskun vastaanottaja on yksityishenkilö, kirjoita tähän kenttään ”Yksityishenkilö”.

2. Laskutuksen yhteyshenkilön nimi

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen yhteyshenkilön nimi, joka vastaa laskua koskevista asioista (yhdistyksillä esimerkiksi rahastonhoitaja). Kenttään kirjoitettu nimi näkyy laskussa. Mikäli olet yksityishenkilö, kirjoita tähän oma nimesi.

3. Yrityksen / yhdistyksen osoite

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen osoite. Mikäli esimerkiksi yhdistyksellä ei ole käyntiosoitetta, kirjoita tähän kenttään laskun yhteyshenkilön osoite.

4. Postinumero

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen postinumero. Mikäli esimerkiksi yhdistyksellä ei ole käyntiosoitetta, kirjoita tähän kenttään laskun yhteyshenkilön postinumero.

5. Postitoimipaikka

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen postitoimipaikka. Mikäli esimerkiksi yhdistyksellä ei ole käyntiosoitetta, kirjoita tähän kenttään laskun yhteyshenkilön postitoimipaikka.

6. Yrityksen / yhdistyksen / yhteyshenkilön puhelinnumero

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen / laskun yhteyshenkilön puhelinnumero.

7. Yrityksen / yhdistyksen / yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän yrityksen / yhdistyksen / laskun yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Mikäli lasku lähetetään PDF-tiedostona sähköpostiin, se lähetetään tähän kenttään annettuun osoitteeseen.

8. Yrityksen / yhdistyksen y-tunnus

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän kenttään yrityksen / yhdistyksen y-tunnus (seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8). Mikäli yhdistyksellä ei ole y-tunnusta tai lomakkeen täyttää yksityishenkilö, laita kenttään pelkkä viiva – .

9. 776-alkuinen varausnumero

Pakollinen kenttä. Kirjoita tähän lipputilauksen yhdeksännumeroinen varausnumero, minkä olette saaneet lippuvarauksen yhteydessä. Varausnumero alkaa 776-, jonka jälkeen tulee kuusi numeroa (eli se on muotoa 776-123456).

10. Laskun toimitustapa
Pakollinen kenttä. PDF-muotoinen lasku toimitetaan lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Verkkolaskun lähetys on mahdollista vain yrityksille ja yhdistyksille, joilla on y-tunnus ja mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Paperilasku lähetetään postitse lomakkeella annettuun osoitteeseen. Huomaathan, että kirjepostin toimitusaika saattaa olla jopa 1-2 viikkoa lähetysajankohdasta ja jakelupäivien harvennuksesta johtuen.

11. Lisätietoja laskutukseen
Ei pakollinen kenttä. Mikäli haluatte laskulle esimerkiksi tietyn viitteen, kirjoita se tähän kenttään. Mikäli olette valinneet laskun lähetystavaksi verkkolaskun, kirjoita verkkolaskuosoite tähän kenttään. Mikäli laskuun ei tule lisäyksiä, jätä tämä kenttä tyhjäksi.

LINKKI LOMAKKEESEEN: https://bit.ly/raumanteatteri_laskutustiedot2024

Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp