Rauman Kaupunginteatterin syksyssä tunteikas musiikkinäytelmä ja hervoton parisuhdekomedia

16.02.2018 · 15:27

Rauman Kaupunginteatterin syyskaudella nähdään kaksi ensi-iltaa: musiikkinäytelmä Muukalainen sekä Minna Koskelan komedia Exän uus ja vanha.

Muukalainen on Esko Janhusen kirjoittama koskettava musiikkinäytelmä Topi Sorsakosken unohtumattomilla kappaleilla. Tarinan keskiössä on Muukalaiseksi nimetty laulaja, joka on tullut elämänsä ja uransa kääntöpisteeseen. Muukalaisen roolissa nähdään Heimo Korhonen, joka tämän näytelmän myötä päättää upean uransa jäädessään viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

Vierailijoiksi näytelmään on kiinnitetty upea laulaja-näyttelijä Anna Hanski ja raumalaislähtöinen, muun muassa The Voice of Finlandista tuttu Jessica Uussaari. Työryhmän täydentää Rauman Kaupunginteatterissa jatkava Juha Kulmala. Esityksen Raumalle ohjaa pitkän linjan teatteriammattilainen Juhani Laitala. Muukalaisen ensi-ilta Rauman Kaupunginteatterissa 8. syyskuuta.

Rauman Kaupunginteatterin syyskaudella nähdään myös hervoton parisuhdekomedia Exän uus ja vanha. Terhi ja Jari ovat eronneet nelikymppiset ex-puolisot. Asiallisina säilyneet välit ovat koetuksella, kun Jari tuo uuden tyttöystävänsä kylään. Yllätyksiä ja käänteitä vilisevän komedian on kirjoittanut muun muassa Kumman kaa -televisiosarjassa hauskuuttanut Minna Koskela. Viime kesänä Rauman kesäteatterin Reinikaisessa ihastuttanut Koskela myös ohjaa esityksen.

Exän uus ja vanha -näytelmää tähdittää ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva räväkkä komedienne Tuija Piepponen. Rauman Kaupunginteatterin näyttelijöistä rooleissa nähdään Timo Julkunen, Mona Lehtola ja Raisa Sorri. Ensi-ilta Rauman Kaupunginteatterissa 13. lokakuuta.

Syyskauden ohjelmistossa jatkaa helmikuussa ensi-iltansa saanut Lallis-musikaali. Yleisön suosikiksi nousseen ja Pauli Hanhiniemen isännöimän, viihdyttävän musikaalikomedian kevätkauden esitykset ovat täyttyneet äärimmilleen ja syyskaudenkin lipunmyynti on käynnistynyt vauhdikkaasti.

Esityskalenterista löytyy myös Rauma-salissa pyhäinpäivän viikonloppuna vieraileva Lisää saikkua, kiitos! Hulvaton komediaesitys on jatko-osa viime syksynä Rauma-salinkin täyttäneelle Saikkua, kiitos! –esitykselle. Rooleissa hauskuuttavat jälleen Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.

Ohjelmistoa täydennetään vielä myöhemmin julkistettavalla, vierailevalla lastennäytelmällä.

Syksyn esitysten lipunmyynti on jo käynnissä.


Yhteistyökumppanit

BondeCamp ConsultingHovi HotelsOsuuskauppa KeulaSanomalehti Länsi-SuomiRadio RamonaRaumaRauman LukkoOmaSp